C

Betrouwbaar diepvriestransport naar Centraal-Europa voor De Graaf Bakeries

Betrouwbaar diepvriestransport naar Centraal-Europa voor De Graaf Bakeries

Betrouwbaar diepvriestransport naar Centraal-Europa voor De Graaf Bakeries

Toen De Graaf Bakeries enkele jaren geleden de opdracht kreeg om producten te leveren in Hongarije, Roemenië en Tsjechie, ging het bedrijf op zoek naar een logistiek dienstverlener voor deze regio. Zo ontstond de samenwerking met Forwarding Plus. In dit interview vertelt Bauke Pastoor, aanspreekpunt voor het vrieshuis van De Graaf Bakeries, waarom hij Forwarding Plus een visitekaartje voor de organisatie vindt.

Een nette transporteur

Samen met drie andere collega’s werkt Bauke in het vrieshuis dat onderdeel is van De Graaf Bakeries. “Het vrieshuis is gevestigd in een apart pand en hier vindt de opslag en overslag van onze eigen producten plaats”, vertelt Bauke. “Toen wij ongeveer drie jaar geleden een transporteur voor diepvriestransport naar Centraal-Europa zochten, kwamen we terecht bij Forwarding Plus. Naast Forwarding Plus werk ik met vijf andere transporteurs samen. Al deze bedrijven zijn ook een visitekaartje voor onze eigen organisatie, dus het is heel belangrijk dat alles goed geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan nette chauffeurs en schone wagens. Voordat een lading meegaat, controleren wij alle trailers bijvoorbeeld op nare geuren. Als een trailer stinkt, dan wordt er niet geladen. Bij Forwarding Plus hebben ze dit altijd voor elkaar. Het is echt een hele nette transporteur en dat is absoluut niet vanzelfsprekend.”

Goede communicatie en flexibiliteit

Vanaf het begin heeft Bauke de samenwerking als prettig ervaren. Hij zegt hierover: “Goede communicatie is heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat orders op tijd opgegeven worden en vervolgens kan ik er altijd op vertrouwen dat Forwarding Plus het zo plant dat de pallets ook daadwerkelijk worden afgehaald. Daarnaast zijn ze heel flexibel in de dienstverlening. Zo hebben ze ons tijdens een zomervakantie een keer uit de brand geholpen toen onze vaste transporteur het werk niet aan kon. Forwarding Plus heeft hier toen de juiste mensen voor ingeschakeld, zodat winkels alsnog op tijd bevoorraad konden worden. Ook wanneer we bijvoorbeeld een extra order vanuit Tsjechië krijgen doen ze er alles aan om het te regelen. Het is heel prettig als een transporteur met je meedenkt om alles op tijd bij de klant te krijgen. Voor mij onderscheidt Forwarding Plus zich echt in de correctheid. Van de communicatie tot aan de wagens en de chauffeurs.”

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare logistiek partner voor transport van en naar Centraal-Europa? Neem dan contact met ons op.