C

Documenten

Heeft u goederen die buiten de EU vervoert moeten worden? Of heeft u goederen die juist de EU in moeten? Dat is voor ons geen probleem!

Goede partners

Forwarding Plus heeft goede partners met betrekking tot de import, opslag en export van accijnsgoederen vele voordelen biedt. Zo beschikken we over een Accijnsgoederen Plaats (AGP) die het mogelijk maakt dat accijnsgoederen onder schorsing van accijns in opslag genomen worden. Het grote voordeel hiervan voor de klant is dat de accijns niet direct afgedragen hoeft te worden wanneer de goederen in opslag gaan. Het moment van afdragen wordt verlegd of kan in het geval van export van de betreffende goederen helemaal voorkomen worden, zodoende kan er een enorme kostenbesparing gerealiseerd worden.

Vergunningen

Naast de AGP vergunning beschikken wij ook over alle benodigde douanevergunningen voor import en export van goederen. Deze diverse vergunningen stellen ons in staat om alle soorten goederen nagenoeg zonder tussenkomst of fysieke controle van de douane te exporteren en alle daarvoor benodigde exportdocumenten te produceren. Hierdoor zijn de vertragingen minimaal en verloopt de gehele exportprocedure zo efficiënt mogelijk.

Ook voor een neutrale zending bent u aan het goede adres. Wij kunnen namelijk gemakkelijk een nieuwe cmr maken. Zodat uw klant niet weet waar de goederen vandaan komen. Dat is in sommige gevallen erg handig. zodat u niet klanten kan kwijt raken omdat ze dan weten waar de leverancier is.

Proactief + Betrouwbaar + Quick + Smart + Simple =
Forwarding Plus

Wij zijn specialist in

Centraal-Europa

Het bedrijf met goede lokale kennis, spreekt de taal ter plaatse dankzij onze vestiging in Brno!

Transport over de weg

Nationaal en internationaal rijdend team en ook een betrouwbaar netwerk van transporteurs!

Lucht- en Zeevracht

Dankzij snelle verzending vanaf meerdere vliegvelden in Centraal-Europa bereikt u de hele wereld. Overal op tijd uw goederen geleverd, Forwarding Plus is ook uw partner voor zeevracht!

Spoed/Express zendingen

Uw spoedleveringen door heel Europa door één partij geregeld!

Warehousing

Het opslaan of distribueren van uw goederen in of vanuit Centraal-Europa regelt u via Forwarding Plus.

Transportdiensten

Dankzij ons professionele netwerk en onze ervaring hebben wij altijd een betrouwbare en snelle oplossing voor u!