C

Galerij

Forwarding Plus – QUICK, SMART & SIMPLE

Bekijk onze galerij en krijg een beeld van Forwarding Plus. Wij rijden onder andere met onze eigen Forwarding Plus trailers van en naar Midden-Europa. Neem een kijkje achter de schermen op onze vestigingen in Nederland en Tsjechië!

Ons materiaal

Wij hebben een aantal eigen trailers die wij aan de vaste chauffeurs geven. Deze rijden wekelijks op en neer van en naar Midden-Europa. Met name landen als Tsjechië, Duitsland en Polen. Voornamelijk hebben wij double stock trailers. Zo kunnen wij kosten voor u besparen. Neem een kijkje bij de mooie foto’s gemaakt door de chauffeurs.

Kantoor Bunschoten

In Bunschoten is het hoofdkantoor van Forwarding Plus. Vanuit hier worden zendingen geregeld gekoppeld en vooral heel veel overlegd. Samen met onze collega’s in Brno vormen wij een proactief team met ervaring in het veld.

Kantoor Brno

Ook in Brno hebben wij een vestiging. Vanuit hier regelen wij vooral de transport van Midden-Europa naar de Benelux. Door onze vestigingen in Bunschoten en Brno zijn wij een flexibel, communicatief sterk team sprekend in meerdere talen.

Proactief + Betrouwbaar + Quick + Smart + Simple =
Forwarding Plus