C

Galerij

Forwarding Plus – QUICK, SMART & SIMPLE

Bekijk onze galerij en krijg een beeld van Forwarding Plus. Wij rijden onder andere met onze eigen Forwarding Plus trailers van en naar Midden-Europa. Neem een kijkje achter de schermen op onze vestigingen in Nederland en Tsjechië!

Ons materiaal

Wij hebben een aantal eigen trailers waar vaste chauffeurs mee rijden. De trailers rijden wekelijks op en neer van en naar Midden-Europa, met name naar de landen Tsjechië, Duitsland en Polen. Wij hebben voornamelijk double stock trailers, zo besparen wij kosten voor u. Neem een kijkje bij de mooie foto’s de door de chauffeurs zijn gemaakt.

Kantoor Bunschoten

In Bunschoten staat het hoofdkantoor van Forwarding Plus. Vanuit hier worden zendingen geregeld gekoppeld, en vindt veel overleg plaats. Samen met onze collega’s in Brno vormen wij een proactief team met ervaring in het veld.

Kantoor Brno

Ook in Brno hebben wij een vestiging. Vanuit hier regelen wij vooral de transporten van Midden-Europa naar de Benelux. Door onze vestigingen in Bunschoten en Brno zijn wij flexibel. Communicatie is makkelijk met ons team dat meerdere talen spreek.

Proactief + Betrouwbaar + Quick + Smart + Simple =
Forwarding Plus