C

Over ons

Forwarding Plus is uw logistieke partner voor transport naar en van Centraal-Europa! Samen met onze collega’s in Brno (Tsjechië) vormen wij een snel opererend team. Wij zijn thuis in Centraal Europa en de Benelux. Hierdoor ontmoet u een bedrijf dat uw moedertaal spreekt.

Dienstverlening met een plus

U als klant staat Centraal. Wij zijn betrokken bij u zending en wensen. Onderscheidend voor Forwarding Plus zijn de eenvoudige en snelle afhandeling van zowel administratie als de uitvoering. De snelheid ziet u terug in de reactie op uw aanvraag, de boekingen, de uitvoering, het snelle schakelen door onze lokale aanwezigheid en de vlotte afhandeling van de facturatie. U volgt uw zending eenvoudig via realtime track&trace. Forwarding Plus heeft met haar webportal een Control Tower om uw zendingen strak te monitoren en in geval van afwijkingen direct met u te communiceren. Wij doen dit pro-actief zodat u richting uw klant altijd als eerste over informatie beschikt. Onze charters en speciaal geselecteerde partners zijn eveneens nauw op ons aangesloten via een app. Wij werken op basis van partnership en dat betekent dat wij ook voor hen betrouwbaar en betrokken zijn. Opdracht, instructie, begeleiding uitvoering en betalingen. Alles Snel, Slim en Simpel. De organisatiestructuur van Forwarding Plus is plat, zodat er snel en productief geschakeld kan worden. Het efficiënt ingerichte team is innovatief in oplossingen.

Vestigingen in Nederland en Tsjechië

Forwarding Plus opereert in Nederland vanuit het centraal gelegen Bunschoten-Spakenburg. De historie van het bedrijf voert terug naar Tsjechië, Brno. Een aantal jaar geleden startte Forwarding Plus vanuit Nederland en werden de activiteiten overgenomen, waarbij de Tsjechische connectie intact bleef. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor transport van en naar Centraal- en Midden-Europa. Dankzij het uitgebreide Europese netwerk en ervaring wordt altijd de beste oplossing gevonden voor uw transportaanvraag. Door goede relaties met vele vervoerders en onderaannemers en het netwerk van partners dekken wij geheel Europa af en is het mogelijk uw zending overal op elk tijdstip af te leveren. Met onze vestiging Forwarding Plus in Brno onderscheiden wij ons door een juiste afstemming met Centraal-Europa! Door de native speakers ter plaatse is de PLUS in onze dienstverlening gegarandeerd. Zoekt u een oplossing neem dan contact met ons op!

Ons team

Hans Voorbach
Managing Director

hvoorbach@forwarding.plus
+31 6 5131 7087 (mobile)

Frank Mol
Transport Manager

planning@forwarding.plus
+ 31 6 82 80 51 67  (24/7)

+ 31 33 3036 410

Arjan de Ridder
Planning Bunschoten

planning@forwarding.plus
+ 31 6 1590 2144 (24/7)

+ 31 33 3036 410

Aly Hop-Koelewijn
Administratie Bunschoten

invoice@forwarding.plus
+ 31 33 3036 412

Gino Menke
Allround Assistant Bunschoten

info@forwarding.plus
+ 31 33 3036 410

Filip Kubin
Planning Brno

planingcz@forwarding.plus
+ 420 604 564 322

PRO-Actief + Betrouwbaar + Quick + Smart + Simple =
Forwarding Plus

Wij zijn specialist in

Centraal-Europa

Het bedrijf met goede lokale kennis, spreekt de taal ter plaatse dankzij onze vestiging in Brno!

Transport over de weg

Nationaal en internationaal rijdend team en ook een betrouwbaar netwerk van transporteurs!

Lucht- en Zeevracht

Dankzij snelle verzending vanaf meerdere vliegvelden in Centraal-Europa bereikt u de hele wereld. Overal op tijd uw goederen geleverd, Forwarding Plus is ook uw partner voor zeevracht!

Spoed/Express zendingen

Uw spoedleveringen door heel Europa door één partij geregeld!

Warehousing

Het opslaan of distribueren van uw goederen in of vanuit Centraal-Europa regelt u via Forwarding Plus.

Transportdiensten

Dankzij ons professionele netwerk en onze ervaring hebben wij altijd een betrouwbare en snelle oplossing voor u!