C

Over ons

Forwarding Plus is dè logistieke partner voor transport naar en van Centraal-Europa! Samen met onze collega’s in Brno (Tsjechië) vormen wij een snel opererend team. Wij zijn thuis in Centraal-Europa, Midden-Europa en de Benelux, maar ook naar andere bestemmingen binnen Europa weten wij de weg.

Missie

Forwarding Plus is dè specialist voor transport tussen Tsjechië, de Benelux en omliggende landen, ervaar onze dienstverlening 1+1 = PLUS!

Visie

Forwarding Plus neemt de complexiteit van logistieke dienstverlening van u over. Dit doen wij met gedreven personeel en functionele ICT-systemen. Door lokale aanwezigheid en betrouwbare partners zijn wij uw specialist tussen de Benelux, Tsjechië en omliggende gebieden.

Verder bieden wij u met onze expertise, oplossingen voor overige transporten en projecten.

Wij maken het verschil tussen dienstverlening en dienstverlening met een PLUS, doordat wij maatschappelijk betrokken zijn en transparant in ons werken…… 1+1 = PLUS

Dienstverlening met een plus

U als klant staat centraal. Wij zijn betrokken bij u zending en wensen. Forwarding Plus onderscheidt zich met de eenvoudige en snelle afhandeling van zowel administratie als de uitvoering  van de zending. De snelheid ziet u terug in het hele proces van reactie op uw aanvraag, de boekingen, de uitvoering, het  schakelen door onze lokale aanwezigheid en de vlotte afhandeling van de facturatie. U volgt uw zending eenvoudig via realtime tracking. Forwarding Plus heeft met haar webportal een Control Tower om uw zendingen strak te monitoren en in geval van afwijkingen direct met u te communiceren. Wij doen dit proactief zodat u richting uw klant altijd als eerste over informatie beschikt. Onze charters en speciaal geselecteerde partners zijn nauw met ons in contact via een app, zodat we realtime contact hebben. Met hen werken wij op basis van partnership. Dit betekent dat wij ook voor hen betrouwbaar en betrokken zijn. Opdracht, instructie, begeleiding uitvoering en betalingen; alles Quick, Smart and Simple. Forwarding Plus heeft een platte organisatiecultuur, zodat er snel en productief geschakeld kan worden. Het efficiënt ingerichte team is innovatief en oplossingsgericht.

Vestigingen in Nederland en Tsjechië

Forwarding Plus opereert in Nederland vanuit het centraal gelegen Bunschoten-Spakenburg. De historie van het bedrijf voert terug naar Tsjechië, Brno. Een aantal jaar geleden startte Forwarding Plus vanuit Nederland en werden de activiteiten overgenomen, waarbij de Tsjechische connectie intact bleef. Hierdoor ontmoet u een bedrijf dat uw moedertaal spreekt. De laatste jaren is Forwarding Plus uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor transport van en naar Centraal- en Midden-Europa. Dankzij het uitgebreide Europese netwerk en ervaring wordt altijd de beste oplossing gevonden voor uw transportaanvraag. Door goede relaties met veel vervoerders en onderaannemers en ons netwerk van partners, zijn wij in staat geheel Europa af te dekken en uw zending overal op elk gewenst tijdstip af te leveren. De vestiging Forwarding Plus in Brno zorgt voor een juiste afstemming met Centraal-Europa! Door de native speakers ter plaatse is de PLUS in onze dienstverlening gegarandeerd. Zoekt u een oplossing neem dan contact met ons op!

Ons team

Hans Voorbach
Managing Director

hvoorbach@forwarding.plus
+31 6 5131 7087 (mobile)

Arjan de Ridder
Transport Manager

planning@forwarding.plus
+ 31 6 1590 2144 (24/7)

+ 31 33 3036 410

Aly Hop-Koelewijn
Administratie Bunschoten

invoice@forwarding.plus
+ 31 33 3036 412

Gino Menke
Assistant Manager / Planner Bunschoten

info@forwarding.plus
+ 31 33 3036 410

Proactief + Betrouwbaar + Quick + Smart + Simple =
Forwarding Plus

Wij zijn specialist in

Centraal-Europa

Het bedrijf met goede lokale kennis, spreekt de taal ter plaatse dankzij onze vestiging in Brno!

Transport over de weg

Nationaal en internationaal rijdend team en ook een betrouwbaar netwerk van transporteurs!

Spoor-, lucht- en zeevracht

Dankzij snelle verzending vanaf meerdere vliegvelden in Centraal-Europa bereikt u de hele wereld. Overal op tijd uw goederen geleverd, Forwarding Plus is ook uw partner voor zeevracht en rail transport!

Spoed/Express zendingen

Uw spoedleveringen door heel Europa door één partij geregeld!

Warehousing

Het opslaan of distribueren van uw goederen in of vanuit Centraal-Europa regelt u via Forwarding Plus.

Transportdiensten

Dankzij ons professionele netwerk en onze ervaring hebben wij altijd een betrouwbare en snelle oplossing voor u!