C

Transport double stock van en naar België

België

 24-uurs netwerk

 Groupage

 Deelvrachten (LTL)

 Volle vrachten (FTL)

 Lengteladingen

 Koeriersdiensten

Double stock

Krijg uw zending geleverd waar u maar wilt en wanneer u wilt met:

 Eigen vaste en betrouwbare transporteurs

 Fijnmazig netwerk met kennis van de lokale markten

 Diverse partners

Realtime verantwoording

GPS tracking

 Realtime communicatie

 Efficiënte en vooruitstrevende organisatie

Realtime temperatuur overzicht

Vertrekdagen & doorlooptijd

Wij vertrekken elke dag van Nederland naar België / België naar Nederland.

 

Lading Laden Lossen
FTL Dag A Dag A
LTL/Groupage Dag A Dag A

Feestdagen & rijverboden België

Op het vervoer van goederen die de maximum toegestane afmetingen en gewichten (breedte 2.55, lengte 18,75/16.50m, gewicht 44 ton bij voertuigcombinaties met 5 of meer assen) overschrijden is een rijverbod (16.00 uur de voorafgaande dag tot 24.00 uur de dag zelf)  van toepassing op:

 

1 januari Nieuwjaarsdag
5 april Paasmaandag
1 mei Dag van de Arbeid
21 mei Hemelvaartsdag
31 mei en 1 juni Pinksteren
21 juli Nationale feestdag
15 augustus Maria Hemelvaart
1 november Allerheiligen
11 november Wapenstilstandsdag 1918
25 en 26 december Kerstmis

 

Algemene rijverboden België

Er is geen algemeen rijverbod op zon- en feestdagen.

 

Wegen

Bij het vervoer van goederen met een breedte van meer dan 4m of met een lengte van meer dan 30m geldt een (dagelijks) rijverbod op alle wegen van 0.600 – 21.00 uur.
Bij het vervoer van goederen met een breedte van meer dan 3,5m op snelwegen met minder dan 3 rijstroken in dezelfde richting geldt een rijverbod van 0.600 – 21.00 uur.

Weekend

Het vervoer van goederen, die de toegestane maximum toegestane afmetingen en gewichten overschrijden geldt een rijverbod van zaterdag 12.00 uur tot zondag 24.00 uur (behalve voor rijdende kranen waarbij het maximum totaalgewicht van 96ton niet wordt overschreden, of met een breedte tot 3,0m).

Algemeen

Op het vervoer van goederen met een gewicht van 60t en meer, breder dan 3,5m en een lengte van meer dan 27m geldt een (dagelijks) rijverbod van 07.00 – 09.00 en van 16.00 – 18.00 uur.

Weersomstandigheden

Het vervoer van exceptionele lading is verboden tijdens sneeuw en ijsvorming op de wegen en in het geval van mist, sneeuw- of regenval waarbij het zicht minder is dan 200m.

Info over de vervoersmiddelen

Dagelijks hebben wij vertrekken vanuit Nederland, België, Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk met groupagezendingen en compleetladingen. Al of niet voorzien van double stock trailers. Door deze verzendwijze kunnen wij voor u transportkosten uitsparen.

Laden kan via de zijkant of de achterzijde, met de variabele hoogtes van de verstelbare vloer kunt u bijvoorbeeld op maximaal 220cm hoog gebruik maken van een extra tweede vloer. Te laden door middel van stapelaar/heftruck met “vrije hoogte “ met een hoogte in de trailer van 300cm. Maar ook via de zijkant te lossen door gebruik te maken van schuifzeilen.

Double stock