C

Transport vanuit Tsjechië voor Legamaster: altijd op tijd en duidelijke communicatie

Transport vanuit Tsjechië voor Legamaster: altijd op tijd en duidelijke communicatie

Transport vanuit Tsjechië voor Legamaster: altijd op tijd en duidelijke communicatie

Marcel Terwel werkt al bijna 25 jaar met veel plezier als International Logistics Coordinator bij Legamaster, de visuele communicatiedivisie van Edding AG. Het bedrijf levert onder andere touchscreens, whiteboards, flipcharts en diverse toebehoren aan scholen en bedrijven wereldwijd. De producten worden gemaakt in Tsjechië en wekelijks vertrekken er vandaar meerdere vrachttransporten van Forwarding Plus naar Nederland. In dit interview vertelt Marcel over de meerwaarde van Forwarding Plus.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Gemiddeld rijdt er vier keer per week een volle oplegger vanaf de productielocatie in Tsjechië naar Lochem. “De opdracht voor het transport wordt direct gegeven vanuit de productielocatie, waarbij we in Nederland wel de planning in de gaten houden”, vertelt Marcel. “Wat voor ons belangrijk is, is dat we voor een laag tarief onze goederen in Nederland krijgen. Bij Forwarding Plus is de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Daarbij is het ook heel belangrijk dat het transport waterdicht is en alles op tijd geleverd wordt. Je wilt niet dat een chauffeur er vijf dagen over doet, want als onze producten uit de fabriek rollen, zijn ze vaak direct al verkocht.”

Klant- en oplossingsgerichte service

Op dit moment zitten we nog middenin de coronacrisis, maar gelukkig ondervindt Legamaster hier nog weinig hinder van. Marcel: “Alle transporten zijn nog steeds netjes op tijd en we merken niets van afgesloten grenzen. Wat ik prettig vind aan de samenwerking met Forwarding Plus is dat ze heel flexibel zijn en oplossingsgericht met ons meedenken. Op het gebied van service doen ze meer dan wij van ze vragen en dat is echt een meerwaarde voor ons. Of ik Forwarding Plus aan anderen zou aanraden? Ja hoor, dat heb ik ook al meerdere keren gedaan. Vooral vanwege de goede communicatie rondom de planning en het nette materieel waarmee ze rijden.”

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor transport naar en vanuit Oost-Europa? Neem dan contact met ons op.